Hokimeccs és jégkarnevál PDF Nyomtatás E-mail

 Háromszék napilap 2010. február 18., csütörtök

Annak ellenére, hogy csak két hete van Sepsiszentgyörgynek újra gyerek-jégkorongcsapata, a Királypingvinek nevet viselő kis hokisok máris meccset játszanak. Február 21-én, vasárnap 11 órától a megyeszékhelyi Kisstadionban felállított jégpálya ad otthon a U10-es, friss szentgyörgyi együttes és a székelyudvarhelyi HC Kü­küllő közötti ,,összecsapásra". 

Ebben a korosztályban a mérkőzéseken nem számolják az ütött gólokat, nem tartják az eredményt, mivel ebben a korban még a játékon, a szórakozáson van a lényeg, az egyórás mérkőzésen perces vagy éppen másfél perces időnként váltják egymást a gyerekek a pályán. Ennek ellenére lehet szurkolni a szentgyörgyi fiúknak, hiszen a buzdítás jót tesz majd a moráljuknak, s elfelejtik azt a tényt, hogy a vendégek egy picit tapasztaltabbak, mint ők. A jégkorongmeccs után, 12 órától jégkarneválra is sor kerül, az esemény szervezői pedig megkérnek minden korcsolyázni és hokizni szerető gyereket, hogy öltözzön jelmezbe, mivel a legötletesebb álarcot, kosztümöt díjazni fogják.
Ha már jégkorongról van szó, említsük meg, hogy ma este fél hattól Brassóban avatják fel a Cenk alatti város új műjégpályáját, az ünnepség fénypontját pedig a Fenestela 68 VSK és a Bukaresti Steaua közötti barátságos mérkőzés jelenti. Ha tehetik, látogassanak ki a meccsre, hiszen a házigazdák szívesen látnak minden szentgyörgyi hokikedvelőt az esti találkozóra. (tif)

 

 
 

Támogatóink

Hirdetés
Hirdetés