Újabb szentgyörgyi érem PDF Nyomtatás E-mail

  Háromszék napilap 2010. február 15., hétfő:

   Sepsiszentgyörgy amatőr jégkorongcsapata, a Királypingvinek HC bronzéremmel tért haza az elmúlt hét végén Csíkkarcfalván megtartott Csíki Sasok Kupáról. A csoportkörben a megyeszékhelyi hokisok 7—1-re győzték le a Csíkszentimrei Sasok HC-t, illetve 3—1 arányban kaptak ki az Ezüstfenyő alakulatától, így másodikok lettek csoportjukban, és a harmadik helyért harcolhattak

 

 A kisdöntőben a háromszéki hokisok 7—3-ra győzték le a Csíki Sasokat, a fináléban pedig együttesünk korábbi ellenfele, az Ezüstfenyő 3—1-re verte meg Karcfalvát. Az ötödik helyért zajló párharcot Csíkszentdomokos nyerte meg, miután 5—2-vel fölülmúlta a Csíkszentimrei Sasokat. A torna legjobb kapusa Fazakas Ervin Zsolt (Ezüstfenyő), legjobb hátvédje Keresztes Márk (Csíki Sasok), legjobb csatára és gólkirálya Tikosi Ottó (Sepsiszentgyörgy), míg legjobb játékosa Ráduly Sándor (Ezüstfenyő) volt.
A szentgyörgyi csapat: Tikosi Ottó, Máthé József, Fogas Zoltán, Béres Szilárd, Mátyás G. Barna, Balogh László, Demeter Csaba, Kerestély Ernő, Bogyán János, Molnár Gyula, Varga Zoltán, Kádár János, Marius Sarca, Pethő Attila. (tif)
 
 

Támogatóink

Hirdetés
Hirdetés